Mo Dorthea Nørgaard

Mo Dorthea Nørgaard
Godthåbsvej 32B, 2.tv
2000 Frederiksberg
2179 2097
mo.dorthea.noergaard@gmail.com
modorthea.wordpress.com
Du er velkommen til at kontakte mig hvis du vil høre priserne, vide mere om mine billeder, eller er interesseret i at udstille dem.

Det udtryksfulde i det meget enkelte
Jeg eksperimenterer meget med det enkle i mine arbejder og forsøger at finde en balance mellem det meget enkle og det udtryksfulde. Jeg har behov for at minimere udtrykket. Det er hele tiden en proces af udfordringer, valg og fascination. Det er befriende når det hele balancerer og enkelheden indfinder sig.

Med materialerne omkring mig, kan jeg kaste mig ud i uvisheden og uvidenheden om rejsens ende. Den forunderlige proces når alting samler sig på lærredet og overrasker mig, er det hele værd. At sidde der på gulvet og pludselig se at det går fra håndværk til et mere kunstnerisk udtryk, driver mig frem og giver mig længsel om mere.

Jeg håber at også du fanges af nysgerrigheden og fascinationen af kontrasterne, strukturen og finder den ro som jeg oplever.