Susanne Bram

Susanne Bram
Olufsminde
Olufsmindevej 9
4305 Orø
2345 3175
olufsminde@gmail.com
Kan hyres som hyggepianist, duo, eller med orkester.

Repertoire i genrerne: Pop/rock eller jazz/swing.

Pris efter aftale.

Jeg er tilflyttet Orø i foråret 2010. Med udgangspunkt i Kunst på Orø har jeg lært mennesker at kende på øen og fundet et tilhørsforhold som jeg måske ellers ikke ville have fundet.

Mit foretrukne instrument er klaver. Musikudøvelse er min primære fritidsbeskæftigelse. Gennem årene har jeg spillet sammen med mange mennesker. Jeg kan li at spille mange forskellige musikgenrer. Har spillet i bluesband, rockband, som hyggepianist og haft en trio i flere år der spillede “det alle kan li”. Den klassiske genre spiller jeg mest for mig selv.

De sidste mange år har jeg været pianist i et jazzorkester der spiller “glad jazz”. I denne sammenhæng har jeg ved flere lejligheder spillet “dinér musik” hvor orkestret efterfølgende har spillet til dansen. Spillesteder er mangfoldige. Det kan være privat hos mennesker der fejrer fødselsdag, bryllup eller andet. Derudover kan nævnes restauranter, forsamlingshuse, hoteller, jazzklubber, m.m.

I KunstpåOrø har jeg bidraget med musikunderholdning i Marlieses Gårdcafé og Hotel Orø Kro. Har på det sidste fundet sammen med guitarist John Vestergaard der også bor på Orø.

Jeg har sat musik til Arne Katholms vers “Som en Orø solnedgang”. Ved spil dansk dagen d. 27. oktober blev hymnen fremført for første gang, sunget af børn fra Orø skole.